Mrazený BARF je dočasne možné objednať iba na osobný odber🥩

NAP proteínová tyčinka pre psa - hovädzia s levanduľou 50 g

Kód: 3163
Novinka
Značka: NAP
€2,50 / ks €50 / 1 kg
Skladom
Možnosti doručenia

Funkčná výživa pre vášho psa počas záťaže, napr. na výletoch. S ďatlovou pastou a hovädzou pečeňou. Praktické balenie do vrecka. Pomáha budovať a udržiavať svalovú hmotu, bojuje proti únave a podporuje trávenie. Jedno balenie obsahuje 38% bielkovín. Ľahko ju nalámete na menšie kúsky.

 

Detailné informácie

100% krmivo bez nezmyslov
100% krmivo bez nezmyslov
Ponúkame iba kvalitné krmivo so zložením bez nezmyslov
Doprava zdarma
Doprava zdarma
K nákupu nad 59 € vám máte dopravu zdarma
Tovar posielame ihneď
Tovar posielame ihneď
Tovar skladom vám zašleme ihneď
Vernostná zľava 3%
Vernostná zľava 3%
Registrovaní zákazníci dostanú automatickú zľavu 3%

Podrobný popis

Táto tyčinka nie je len bežnou pamlskou, ale aj funkčnou výživou pre vášho psa.

Proteínová tyčinka má pozitívny vplyv na:

  • budovanie a udržanie svalovej hmoty psa,
  • dodá psovi potrebnú energiu,
  • podpora trávenia a ďalšie.

Praktické balenie do vrecka je ľahké a skladné - ideálna desiata na vaše spoločné výlety.

Dávkovanie:

  • do 10 kg - 1 tyčinka denne
  • 11 až 20 kg -  2 tyčinky denne
  • nad 20 kg - max 3 tyčinky denne


Mäsová zložka z hovädzej pečene sa postará o doplnenie:

  • Bielkovín na stavbu svalov
  • Vitamíny skupiny: K, E, A, B3, B12, B6, B1, B5, C
  • Minerálnych látok: draslík zinok, vápnik, horčík, mangán, zinok, železo

Ovocná zložka z ďatlovej pasty dodá:

  • Vitamíny skupiny: E, K, B3, B5, B1, A
  • Minerálne látky: železo, draslík, horčík, vápnik 

Neobsahuje pridaný cukor, umelé farbivá ani konzervačné látky. 

Zloženie: datľová pasta, hovädzia pečeň, vaječný sušený bielok, rastlinný olej, aróma: levanduľa lekárska

Analytické zložky:
Bielkovina 38%
Vláknina 1,2% 
Tuk 5,92% 
Popol 3,26% 
Vlhkosť 17,4% 

1 tyčinka obsahuje 19 g bielkovín.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Pamlsky
Hmotnosť: 0.05 kg
Druh mäsa: hovädzie

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: