Bombelly syrová tyčinka s príchuťou jahody
Kód: 680032 680033 Zvoľte variant


.jpg?65fc647f)
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Syrová dentálna tyčinka s nízkym obsahom laktózy je 100% prírodná pamlska na dlhé hodiny žuvania.
Limitovaná edícia s príchuťou jahoda 🍓
Syrová tyčinka je dentálna pamlska známa aj pod názvami himalájska tyčinka, tyčinka z jaka alebo nepálska tyčinka. Je totiž vyrobená podľa starého receptu z Himaláj.
Ide o 100% prírodnú trvácnu bezlepkovú tyčinku z mlieka, ktorá sa vyrába niekoľkomesačným zrením bez akýchkoľvek konzervantov.
Syrová tyčinka vášmu psíkovi zaručí hodiny zdravého žuvania. Ide preto o alternatívu k parohom, žuvacím drevám či surovým kožiam.
Zloženie: 100% kravské mlieko
Analytické zložky: 63.8% hrubý proteín, 19.1% hrubé tuky, 18,8 g/kg vápnik. Energia: 400 kcal/100g.
Dostupná v dvoch univerzálnych veľkostiach:
- veľkosť M s váhou 65 g pre menších psov (nevhodná pre toy psíkov)
- veľkosť XL pre väčších psov
Žuvanie tyčinky by malo trvať hodiny až dni, pri malých psoch aj týždeň.
Väčšina veľkých psov dokáže tyčinku zožuť za pár dní, kým stredne veľkým a malým psom to zaberie viac času.
Výdrž tyčinky závisí aj od žuvacích návykov vášho psa. Existujú plemená, ktoré majú prirodzene silnejší hryz (napr. rotvajler, zlatý retriever) alebo pracovné psy, ktoré neprestanú hrýzť (napr. border kólia), kým tyčinku nezožujú celú.
Ako sa tyčinka vyrába?
Mlieko sa zmení na nízkolaktózový syr, ktorý sa nechá vyzrieť aspoň 3 mesiace na dosiahnutie vysokej hustoty. Pre ľudí pamlska nemá zápach, ale psy ju cítia a jej vôňu milujú. Majitelia zase ocenia, že nerobí neporiadok a nič nefarbí.
Ďalšou výhodou je, že pomáha znižovať plak a zubný kameň, takže pomáha predchádzať ochoreniam zubov u psov.
Naša syrová tyčinka je vyrábaná z kravského mlieka v Európe, vďaka čomu sú zabezpečené najvyššie hygienické štandardy podľa noriem EÚ.
Dodatočné parametre
Kategória: | Pamlsky pre psov |
---|---|
Druh mäsa: | bez mäsa |
Veľkosť psa: | malé plemená, stredné a veľké plemená |
Vek psa: | šteniatko, dospelý pes |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.